Pitepalt

Det behövs lite mer träning för att få till det som mammas och mormors pitepalt, men det blev ganska bra i alla fall. R och L tyckte det var gott! Vet ett fel jag gjorde, och det var att riva den okokta potatisen på grova sidan på rivjärnet, man skulle ha rivit på den fina sidan. Det resulterade i att man inte fick i lika mycket mjöl som det skulle vara. Smaken var det väl inte så mycket fel på, men jag tror att de blir godare om jag använder kornmjöl i stället för rågsikt som det stod i mitt recept. Det blir nog att träna på detta nästa vecka igen :)
Det har varit sommarväder ute idag med, strålande sol och runt 21 grader varmt. Jag var nere i stan och jobbade på förmiddagen och sedan hemma på eftermiddagen. I kväll har jag klippt gräset för första gången i år, det är härligt. 

/Ulrica 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback